(meer) Beheerders gezocht

Stichting De Vleugel in Ermelo-West is op zoek naar meerdere vrijwillige beheerders. Misschien zijn we wel op zoek naar jou! Maar wat doet een beheerder eigenlijk? 

Lees meer »

Wijk - Burendag 2023: 22 september

In het weekend van 22 september 2023 vindt de landelijke Burendag plaats. Vrijdags vieren we Wijk-Burendag in en om De Vleugel, Oude Nijkerkerweg 4, Ermelo.10.00 uur opening  BurendagmarktWe hebben koffie/thee met wat lekkers. Er staan diverse kramen met leuke dingen, neem dus je portemonnee mee. In de ochtend is er bloemschikken, verloting met altijd prijs-lootjes.11:00 uur BeweegbingoBewegen wordt voor iedereen leuk met Beweegbingo. Doe je mee?Tussen de middagJe kunt genieten van een eenvoudige lunch.13:30 uur Workshop ‘Alles op Tafel’Kijken naar wat wél kan in plaats van wat niet meer lukt. Dat is de gedachte achter het bordspel Positieve Gezondheid. Op een speelse en laagdrempelige manier maak je kennis met Positieve Gezondheid. Het gedachtengoed Positieve Gezondheid wordt de komende jaren in samenwerking met gezondheids-/zorg- en vrijwilligersorganisaties ingevoerd. Kom alvast kennisnemen!Tegen 15.00 uur Loterijspel, altijd prijsDe Wijkdag wordt afgesloten met een gezinsmaaltijd tussen 17:00 en 19:00 uur. We eten dan broodjes shoarma.Welkom op Wijk-Burendag van Inloophuis De Parasol, De Vleugel en Wijkvereniging Ermelo-West!

Lees meer »

Ruilbeurs Plus plakplaatjes

De ruilbeurs PLUS plakplaatjes die 25 maart in De Vleugel plaatsvond is een groot succes geworden. Er zijn honderden mensen langs geweest en een groot aantal ging blij naar huis omdat de plaatjesverzameling compleet was.Om nog meer verzamelaars aan een gevuld plaatjesboek te helpen gaan we nog een week door met de ruilbeurs. We doen een oproep aan iedereen die dubbele PLUS plaatjes heeft om deze in de brievenbus te stoppen bij De Vleugel, Oude Nijkerkerweg 4, Ermelo.Om het zoeken te vergemakkelijken sorteren vrijwilligers dagelijks de kaartjes.Tijdens openingstijden van De Vleugel mag je langs komen om je ontbrekende kaartjes er tussenuit te halen.De Vleugel is volgende week open op:

Lees meer »

Officiële opening van De Vleugel op 27 januari 2023

Op vrijdag 27 januari 2023 was het dan zo ver: de officiële opening van De Vleugel. In aanwezigheid van meer dan 60 genodigden werd er door meerdere sprekers stil gestaan bij het harde werk dat is geleverd om De Vleugel in korte tijd van idee naar realisatie te brengen.  46 jaar na de opening van het oude wijkcentrum De Leemkuul hopen we dat De Vleugel nog veel langer blijft bestaan om de verbinding in de wijk te vergroten en een mooie mogelijkheid te bieden om samen te komen in Ermelo-West. Het programma zag er als volgt uit:

Lees meer »

Politieke partijen organiseren thema-avond jeugdzorg

Op dinsdag 7 februari organiseren PvdA Harderwijk en Progressief Ermelo samen een thema-avond over jeugdzorg in De Vleugel bij de Westerkerk in Ermelo. Jeugdzorg is een belangrijk onderwerp voor zowel de Harderwijkse en Ermelose politiek, na de overheveling van deze taak naar de gemeenten in 2015. Met deze thema-avond willen de partijen kijken wat er goed gaat, maar vooral ook wat er beter kan.

Lees meer »

Vacature beheerder

Stichting De Vleugel in Ermelo-West is op zoek naar meerdere vrijwillige beheerders. Misschien zijn we wel op zoek naar jou! Maar wat doet een beheerder eigenlijk? 

Lees meer »

Eerste activiteiten De Vleugel

Lees in dit artikel meer over het Open Huis van De Vleugel en de eerste activiteiten die zijn gepland. https://ermelo.nieuws.nl/nieuws/20221108/wijkontmoetingsruimte-de-vleugel-in-wijk-west-houdt-openhuis/

Lees meer »