Politieke partijen organiseren thema-avond jeugdzorg

Gepubliceerd op 30 januari 2023 om 14:34

Op dinsdag 7 februari organiseren PvdA Harderwijk en Progressief Ermelo samen een thema-avond over jeugdzorg in De Vleugel bij de Westerkerk in Ermelo. Jeugdzorg is een belangrijk onderwerp voor zowel de Harderwijkse en Ermelose politiek, na de overheveling van deze taak naar de gemeenten in 2015. Met deze thema-avond willen de partijen kijken wat er goed gaat, maar vooral ook wat er beter kan.

De thema-avond is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de jeugdzorg in de regio, binnen of buiten de politiek. De organisaties Talent House, stichting Nobass, de Ermelose Psychologen Praktijk (EPP GGZ), Groot Emaus, Stichting Welzijn Ermelo en het Centrum voor Jeugd en Gezin vertellen over hun werk en gaan met elkaar in gesprek onder leiding van gespreksleider en raadslid Evelien Kars. De raadsleden Wilco Bos (Harderwijk) en René Arts (Ermelo) verzorgen de inleiding en de afsluiting en nemen de aanwezigen mee over hoe de conclusies van de avond meegenomen zullen worden in de lokale politiek.

Tijdens de avond wordt veel interessante informatie gegeven en er is alle ruimte voor een gesprek en vragen. Na afloop is er de mogelijkheid om na te praten met een hapje en een drankje. Inloop bij de thema-avond is vanaf 19 uur, start van het programma is om 19.30. De Westerkerk ligt aan de Oude Nijkerkerweg 4 in Ermelo.

https://ermelo.nieuws.nl/gemeenteraad/20230112/progressief-ermelo-en-pvda-harderwijk-organiseren-een-avond-over-jeugdzorg/


«   »